Kedő oldal Menü
Törpe
Törpi-Lak Családi Bölcsőde Hálózat

Bemutatkozás

A Törpi-Lak Nonprofit Bt. Családi Bölcsőde fontosnak tartja a minőségi szakemberek foglalkoztatását annak érdekében, hogy az idejáró gyermekek minőségi gondozásban és megfelelő foglalkoztatásban részesüljenek.

Büszkék vagyunk, hogy mindennap más foglalkoztatásokat tartunk, emellett bevezettük 2 éves kortól az óvoda előkészítő foglalkoztatásainkat és a zenebölcsit is.

A bölcsődénkben barátságos, családias, színes, esztétikus, jó levegőjű környezetben, színvonalas mozgás-és készségfejlesztő játékokkal játszhatnak és fejlődhetnek a gyermekek.

Zárt udvarban igényes saját játszóterünk van, felszerelve 2 homokozóval,2 csúszdával, hintákkal, motoros kifutóval illetve fából készült fedett házikóval, ami lehetőséget nyújt a szabadban étkezésre.

2019 szeptemberétől átadjuk a gyermekeknek a teljesen felújított és egy csoporttal bővített családi bölcsődénket.

Örömmel értesítjük a kedves szülőket és érdeklődőket, hogy 2019 év elején bölcsődénk pályázatot nyert - " Családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása" címmel.

Magas színvonalú bölcsődei berendezésekkel, színes minőségi játékokkal és gazdagon berendezett kerti játszótérrel várjuk az új jelentkezőket egész évben.

Jelentkezéseket folyamatosan fogadunk.

Szeretettel várjuk gyermekeiket meghitt bölcsődénkbe!