Hírek

01Mar2022

2022. márciusában megnyitottuk második bölcsődénket Szigetszentmiklóson, a Dobó utca 13 szám alatt.

01Jún2022

    Amivel rendelkezünk:
  • 6 csoport
  • 48 darab államilag támogatott férőhely

Egy támogatás keretében, minden olyan anyuka, aki a bölcsődébe iratással egy időben visszatér a munkaerőpiacra 40.000 Ft/hó támogatást kap a bölcsődei díj finanszírozásához.

Részleteket itt találhatóak: GINOP-5.3.11-18 – Kisgyermeket nevelők munkaerőpiaci visszatérésének támogatása

Nálunk cafetéria keretét felhasználva is fizethet:

Az 1995. évi CXVII. törvény (Szja tv.) alapján a munkáltató által juttatott bruttó cafetéria keretből, a bölcsődei szolgáltatás (beleértve az étkezést is), értékhatár nélkül adómentesen választható. Érdemes tájékozódni az anya vagy az apa munkáltatójánál, van-e erre lehetőség.

Terveinkben szerepel egy biokert és konyhakert kialakítása.

A gyermekek kedvenc gyümölcseiket vagy zöldségeiket ültethetik és vethetik el, hogy később saját egészséges zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszanak reggeli és tízórai alkalmával.

Tervezünk egy szabadtéri, konyhát-és éttermet kialakítani játszókertünkben a hozzánk járó bölcsődések nagy örömére. Ahol közösen tudunk sütni főzni és több közös élményt szerezni.

Családi bölcsődei férőhelybővítés Szigetszentmiklóson nyertese
...
Törpilak

2021 12.06-án pályázatot nyert bölcsődénk, 23 990 000 Ft értékben (nem visszatérítendő támogatás formájában) a CSP-HB-21-A-0009 pályázati azonosítószámon nyilvántartott, projekt címe: "CSALÁDI BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYBŐVÍTÉS SZIGETSZENTMIKLÓSON-TÖRPILAK.